Om oss


Sara

Mitt namn är Sara Gren. Jag är utbildad socionom och har fyra års erfarenhet av kuratorsarbete. I rollen som kurator har jag mött människor i många olika typer av livssituationer. Det har varit alltifrån somatiska sjukdomar till olika typer av psykisk ohälsa bl a som följd av trauma, livskriser/livsomställningar eller någon neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Jag har haft samtal med vuxna i alla åldrar.


Jag har erfarenhet av meditation och mindfulness och pratar gärna med klienter i termer av stresshantering, medveten närvaro, acceptans och självmedkänsla. Jag stöttar gärna människor att hitta tillbaka till sin inre kärna, sin kreativitet och livsglädje. Själv älskar jag att skriva och tycker att det är spännande att använda skrivandet som verktyg för att uttrycka och bearbeta känslor. Utöver min socionomexamen har jag gått kortare utbildningar inom mindfulness och kreativt skrivande.

Läs om tjänsterna

Håkan

Jag började meditera i mina tidigaste tonår, och provade gärna alternativa behandlingsmetoder om jag inte mådde bra. Men min stora längtan efter att förstå mig själv och möta mina mörka och dolda sidor tog inte fart förrän jag upplevde stor personlig kris, såväl på jobbet som i äktenskapet. Det förde mig in på en bana med många olika terapiformer och kurser som fått stor betydelse för min kontakt med mig själv, vilket egentligen är min största tillgång som samtalspartner. Jag jobbar dessutom som musiker.


Jag
...är terapeututbildad 2 år vid Osho RISK i Danmark.
...har jobbat med terapeutisk verksamhet sedan 2013.
...har lång erfarenhet av meditation och personlig/andlig utveckling.
...är reikimaster, deekshagivare, homeopat mm.
...är civilingenjör och teknologie licentiat i näringslära.
...har läst samtliga kurser i basmedicin vid Axelsons gymnastiska
institut. Nivån på teorin motsvarar ungefär nivån på
sjuksköterskeutbildningen.

Läs om tjänsterna