Vi erbjuder...

Samtalsterapi online! Det passar bl a för dig som är bekväm och vill slippa åka iväg för att prata, dig som är rädd för smitta, dig som vill välja en terapeut långt ifrån dig eller liknande. Kanske går det lättare att hitta en tid också. Förfarandet är enkelt; vi bestämmer vilken kanal vi ska använda, och vi hjälper dig med det tekniska. Man ser förstås bäst om vi använder en datorskärm i kombination med t ex Skype. Du behöver då en webbkamera. Om du nöjer dig med en mobilskärm så fungerar det bra med Facetime eller liknande. Vill du hellre prata i telefon så går det förstås också bra.

Samtalsterapi online & i Malmö

samtalsterapi

Samtalsterapi online & i Malmö, jag pratar gärna med dig om t ex relationer, konflikter, kommunikation, tankar, känslor, sexualitet och gränssättning, men även andliga, existentiella och esoteriska frågor samt personlig utveckling och självkännedom. Jag vill hjälpa dig att förstå dig själv och växa, att nå din fulla potential och större insikt.  Jag erbjuder även parterapi.

 

Kanske…

…kan vi hitta ett bättre sätt att agera i en konflikt med en chef eller liknande.

…känner du att du vill berätta om dig själv och dina tankar och känslor, eller något annat som känns svårt, för någon som inte dömer dig.

...känner du dig förvirrad angående ditt liv och behöver någon annans perspektiv, eller känner dig överväldigad av utbudet i världen av personlig utveckling.

...vill du ha redskap för att hantera upprörda samtal med en partner utan att det spårar ur.

...känner du att du drar till dig ”fel sorts” människor, t ex partners, och vill ha hjälp med det.

 

Läs mer om mig här.

Vägledande samtal

samtalsterapi

Jag erbjuder stödjande samtalsterapi i Malmö kring livskris och livsomställning, stresshantering, meditation och självmedkänsla. Kanske känner du att du behöver förändra ditt liv men vet inte var du ska börja. Kanske har du tappat bort det meningsfulla i tillvaron och behöver någon att bolla dina tankar med. Kanske känner du inte att du lever det liv du egentligen skulle vilja leva.

 

Läs mer om mig här.

Plats:

Roslins väg 3, 21853 Malmö eller via webkamera med program som Hangouts, Messenger (man behöver inte vara vänner på Facebook för att prata via Messenger) eller Skype. Man kan boka oss via e-post, SMS, telefon eller via:

 

Boka fysiska eller online-samtal

 

Samtalsterapi Malmö